Nye lofter og gulve kan pifte dit hjem op

Er der huller i dit loft eller dybe ridser i gulvet? Så kan du med fordel kontakte os for hjælp til nye lofter og gulve. Vi har stor erfaring i branchen, og kan derfor varetage mange forskellige opgaver. Vi står til rådighed hos kunder i og omkring Ringe, Svendborg og Nyborg.

Hvis du ønsker at pifte dit hjem op, er det et godt sted at starte med nye lofter og gulve. Disse vil nemlig give hjemmet et helt nyt look. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring med både loftrenovering og lægning af nyt gulv. Vi er derfor behjælpelige med alle opgaver inden for disse områder – store som små.

Hvad koster nye gulve?

Der findes mange forskellige typer af både lofter og gulve, hvilket gør det svært at give en konkret pris på, hvad nye gulve koster.

Vores gulvfirma har vi erfaring med mange forskellige materialer, som vi har de rette kompetencer til at håndtere

​Vores priser i forbindelse med nye lofter og gulve er altid konkurrencedygtige. Det kan derfor godt betale sig at samarbejde med os. Derudover garanterer vi god service og høj kvalitet hver gang. Vores gulvlægger sætter altid dine ønsker og behov i første række.

Ring for flere informationer om nye lofter og gulve

Uanset om du mangler hjælp til udskiftning af loft eller lægning af nyt gulv, så står vi klar med de rette kompetencer og en billig pris. Du er til hver en tid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at modtage flere informationer.

Vi kan kontaktes på telefon: 20 32 45 56 eller på mail: 2hbyg@ga-net.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

   20 32 45 56  

   Ørbækvej 45, 5854 Gislev

   2hbyg@ga-net.dk