​Nye vinduer og døre fra Danmarks førende fabrikanter

​Er dine døre og vinduer nedslidte, eller trænger de bare til en mindre renovering? Så står vi klar med professionel hjælp. Vi tilbyder flere forskellige løsninger inden for udskiftning af vinduer, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp. Vi står til rådighed hos kunder i og omkring Ringe, Svendborg og Nyborg.

Der kan være flere gode grunde til at få nye vinduer og døre. Først og fremmest kan du få et helt tæt hjem med nye ruder, hvilket sandsynligvis vil mindske din varmeregning markant. Derudover sikrer du også et bedre indeklima, hvis du får foretaget en montering af vinduer, som passer til dit hjem. Vi har stor erfaring med vinduer og døre fra Danmarks førende fabrikanter.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Det er svært at give en konkret pris på, hvad en udskiftning af vinduer koster, da det afhænger af mange forskellige ting. Det kommer blandt andet på, hvilken type af vinduer der er tale om samt opgavens omfang. Ved renovering kan vi blandt andet udskifte termoruder, glaslister, tætningslister samt beslag. 

Her hos os vil vi dog gerne give dig en billig og attraktiv pris hver gang. Derfor vil vi gerne høre om din opgave, og efterfølgende sende dig et uforpligtende tilbud. Vi leverer både nye vinduer efter mål samt faste elementer. Ved udskiftning af døre og vinduer kan vi tilbyde hurtig levering af lige præcis den type vindue, du ønsker. 

Få et godt tilbud på nye vinduer og døre

Vi tilbyder altså professionel hjælp til diverse opgaver i forbindelse med nye vinduer. Skal vi lave en aftale, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Du kan ringe på telefon: 20 32 45 56 eller sende en mail til: 2hbyg@ga-net.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer om priser samt dine muligheder for nye vinduer.

   20 32 45 56  

   Ørbækvej 45, 5854 Gislev

   2hbyg@ga-net.dk