Nyt tag kan vi sagtens lave for dig

Mangler du hjælp til at få lagt et nyt tag? Så kan du med fordel kontakte os for at få hjælp. Her hos 2 HByg står vi altid klar med professionel hjælp i forbindelse med tagarbejde. Vi kan varetage enhver opgave inden for faget. Vi kommer mest i og omkring Ringe, Svendborg og Nyborg, men kører også gerne ud til kunder uden for disse byer.

Vi er et professionelt firma med stor erfaring i branchen som tagdækker. Vi kan udføre mange former for tagarbejde, særligt eternittag og betontag. Hos os er der ingen opgave, der hverken er for lille eller for stor, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

Hvad koster et nyt tag?

Den præcise pris på et nyt tag afhænger af flere forskellige ting. Det kommer blandt andet an på, hvilken type af tag du ønsker at få lagt, samt hvor stort tagets areal er. Vi vil dog gerne være en billig tømrer, hvorfor vi altid sørger for at tilbyde attraktive priser og sammensætte gode tilbud til hver enkelt kunde.​

Når du samarbejder med os, kan du forvente en god og tæt dialog, hvor vi snakker om dine ønsker og forventninger. 

​Det vigtigste for os er nemlig din tilfredshed, hvorfor vi altid sætter dine behov i første række. Derudover tilbyder vi god service og et højt kvalitetsniveau ved hver form for nyt tag og tagrenovering.

Ring til os for flere oplysninger

Kunne du tænke dig at modtage flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde dig? Det kan være du sidder med spørgsmål såsom: Hvad koster et nyt eternittag? Eller hvad koster et nyt tegltag? Spørgsmål som disse besvarer vi gerne over mail eller telefon.

Vi kan kontaktes på telefon: 20 32 45 56 eller på mail: 2hbyg@ga-net.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

Vi glæder os til at høre fra dig!

   20 32 45 56  

   Ørbækvej 45, 5854 Gislev

   2hbyg@ga-net.dk