Ombygning af hus har vi stor erfaring med

Drømmer du om at få ekstra plads i dit hjem? Så lad os hjælpe dig med at få lavet en ombygning af hus. Vi er et professionelt byggefirma, der kan varetage mange former for renovering af hus hos både private og erhvervskunder. Vi kommer mest i Ringe, Svendborg og Nyborg, men kører også gerne ud til kunder uden for disse områder.

Når familien vokser, kan pladsen blive trang. Her kan en ombygning af de eksisterende rum være løsningen, så du får mere plads efter dine behov. Hos 2 HByg har vi bred og god erfaring med ombygning og renovering af diverse huse og lejligheder, så du bør ikke holde dig tilbage med at ringe til os for hjælp.

Vi sætter altid kunden i første række ved ombygning

Når du samarbejder med os, gør vi altid vores bedste for at imødekomme dine ønsker og behov. Derfor sætter vi altid kunden i første række, uanset hvilken form for ombygning der er tale om. Vi står til rådighed ved både små og store projekter, og har både erfaring med renovering af villa samt sommerhus.

​Vi kan varetage mange opgaver inden for husrenovering – alt sammen til fordelagtige priser, og i den forbindelse hjælper vi dig gerne med inspiration og rådgivning til hvordan du bedst muligt udnytter pladsen i hjemmet. Nogle af vores kernekompetencer er:

  • ​Hævning af taget
  • ​Udvidelse af terrassen
  • ​Opsætning af skillevægge
  • ​Inddragning af garage til bolig
  • Bygning af hems i børneværelset.​

Ring for at høre nærmere

Vi kan altså skabe mere plads i dit hjem med en smart og funktionel ombygning. Vi garanterer høj kvalitet til en billig pris. Lyder dette som noget for dig, så kontakt os for at høre nærmere.

Du kan kontakte os på telefon: 20 32 45 56 eller på mail: 2hbyg@ga-net.dk, så hører du fra os inden længe.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

   20 32 45 56  

   Ørbækvej 45, 5854 Gislev

   2hbyg@ga-net.dk